Køge Folie center

Køge Folie Center

Grønlandsvej 1, 4681 Herfølge.

Telefon: +45 60 15 01 59

CVR NR:34441790

E-mail: info@koegefoliecenter.dk

Hjemmeside: www.koegefoliecenter.dk

Facebook: www.facebook.com/KoegeFolieCenter


10%


Hos Køge Folie Center er du som kunde i centrum, hvilket er din garanti for et godt produkt. Vi er et ungt og kreativ team, som har specialiseret os i folieindpakning af biler og montering af reklamer.


Vores unge dynamiske team med mange års erfaring på området, er gode til at se muligheder og løsninger i designprocessen i tæt samarbejde med dig. Dette sikrer dig at dit færdige resultat ikke bare bliver udfærdiget professionelt, men også ser professionelt ud. Vi bliver ved, indtil du er tilfreds og det betyder også at du som kunde, får et produkt der passer til dine behov, og som ikke mindst matcher din smag.


Vores professionelle og topmoderne værksted, danner rammerne om vores arbejde under hele processen, hvilket også er din garanti for et godt produkt. Her sker hele processen fra design til montering med værktøj og maskiner af allerhøjeste kvalitet. Men det er ikke kun vores inventar vi stiller krav til – det gør vi også med vores valg af folie. Således bruger vi kun folie af bedste kvalitet fra bl.a. 3M, Arlon og Avery som betyder at dit resultat vil holde langt ud i fremtiden. Det er således vigtig at understrege, at vi ikke er det billigste alternativ på markedet. Pris og kvalitet hænger altid sammen  i denne branche sammen, og her er det vores anbefaling at vælge et firma som os, hvor tingene bliver gjort ordenligt første gang. Dette sparer dig både for penge og ikke mindst tid på lang sigt.


Vores værksted er altid åben, så kig endelig forbi Grønlandsvej 1 i Herfølge til en uforpligtende samtale om dig, og dine behov. Vi ligger meget vægt på en personlig og afslappet dialog, hvor vi sammen kan spore os ind på dine ønsker og forventninger til det færdige produkt. Du er også mere end velkommen til at kontakte os på telefon 60 15 01 59, eller ved at udfylde vores formular på hjemme siden. Så skal vi med glæde tage kontakt til dig, så vi kan komme i gang med at løse netop din opgave.